· · Komentari: 0
ŠOK

"Ovako izgleda kada si živ sahranjen": Proveo je dva dana zakopan pod zemljom u sanduku i prikupio 50 miliona pregleda (VIDEO)

Za preglede Jutjuberi su spremni na sve

1617269357_jutjuber.jpg
Foto: Youtube printscreen / MrBeast

Džimi Donalds, poznat po nadimku MrBeast, kako bi privukao pažnju javnosti, odlučio se na neverovatan korak.

Pročitajte još:  "Imam rak dojke": Devojka došla na dogovor za operaciju, a onda je doživela neverovatno poniženje od doktora (VIDEO)

Naime, ovaj Jutjuber odlučio je da zaseni sve svoje kolege, pa je došao na ideju da dva dana provede ispod zemlje zakopan u sandruku. U videu koji je objavio, vidi se kako je izgledalo njegovih 50 sati provedenih pod zemljom. Malu nuždu je morao da vrši u plastične flaše, a priznao je i da mu ova ideja nije bila baš najpametnija.

- Želim da se krećem, ali ne mogu. Bole me leđa, počinjem da osećam klaustrofobiju, dosadno mi je, prilično loše mirišem -  rekao je nakon 20 sati provedenih u sanduku.

On je došao na ideju i rekao svojim prijateljima, da ukoliko odluči da izađe pre roka koji je odredio, da ga omame elektrošokerom. Nakon što je 50 sati proveo ispode zemlje, počeo je da plače:

Pročitajte još: Udata žena plaća 80 dolara profesionalcima da je maze (VIDEO)

- Ovako izgleda kad si živ sahranjen. Toliko sam srećan što idem napolje da plačem. Ovo je bilo glupo - priznao je 22-godišnji Jutjuber dok su ga prijatelji otkopavali.

- Kao nekoga ko je izuzetno klaustrofobičan, ovo bi me doslovno ubilo - rekao je Džimi u video koji je za veoma kratko vreme prikupio preko 50 miliona pregleda.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.