· · Komentari: 0
ZVEZDE GRANDA

PREOKRET: ZAMENA Ane Bekute u Zvezdama Granda biće PEVAČICA sa kojom Ceca nije u DOBRIM ODNOSIMA

Priča se da će na mesto Ane Bekute u popularnom muzičkom takmičenju biti pevačica koja je bliska sa Jelenom Karleušom.

1638629091_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Nakon što je njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić sahranjen, pevačica Ana Bekuta otkazala je sve poslovne obaveze, uključujući i žiriranje u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", zbog čega se mnogi pitaju ko će bit njena zamena.

Direktor Grand produkcije Saša Popović mora da odluči ko bi mogao da bude adekvatna zamena za Anu Bekutu, a jednu pevačicu već ima na umu, kako mediji navode.

Pročitajte još: Ana Bekuta izdala saopštenje nakon sahrane Mrkonjića: "Odlučila sam da se povučem iz javnosti"

On navodno razmišlja da angažuje Miru Škorić, koja već dugo nije u dobrim odnosima sa Cecom.

"Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zameni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Ceca Ražnatović i Mira ne razgovaraju, pa zbog toga veruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija,i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje",  rekao je izvor blizak “Grandu” za "Informer".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.