Oglas
· · Komentari: 0

Prija ostala BEZ GLASA pred peti koncert u Zagrebu: Pevala je na svoju odgovornost

Aleksandra Prijović je tokom boravka u Hrvatskoj svaki dan primala infuzije, a pred koncert je ostala bez glasa

1702373395_Ftoo-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovic5.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aleksandra Prijović doživela je tešku dramu uoči pet koncerata koje je održala u Zagrebu.

Kako saznaje "Kurir" od dobro obaveštenog izvora iz Aleksandrinog tima, pevačica se nekoliko dana pre polazak za Hrvatsku ozbiljno razbolela, pa je skoro ostala bez glasa. Odmah se obratila doktorima koji su joj prepisali lekove i infuzije, ali i naredili strogi odmor i mirovanje.

- Aleksandra se preforsila u poslednje vreme i to se odrazilo na njen glas. Prvo je sama pokušala da se izleči, ali kad je videla da je "vrag odneo šalu" obratila se lekarima. Doktor joj je prepisao adekvatnu terapiju, a koliko je bilo ozbiljna situacija svedoči i to što joj je u kuću na Bežanijskoj kosi danima dolazila lekarska ekipa kako bi joj davali infuzije. NJoj je savetovano da bude na kućnom lečenju i da nikako ne ide na put i ne forsira glas u takvom stanju, kako se situacija ne bi dodatno iskomplikovala - priča naš izvor, pa nastavlja:

- Priji ta opcija nije ni pala na pamet. Sve je objasnila doktoru, ali on je i dalje bio izričit i rekao joj je da, ako odluči da peva, to radi na svoju odgovornost. Sve vreme boravka u Zagrebu, ona je bila pod terapijama i infuzijama. Posebno joj je bilo teško na probi uoči prvog koncerta. Tad se baš smorila jer je i sama bila svesna da to nije na nivou koji publika očekuje od nje. Čim se vratila u hotel, bila je opet priključena na infuziju. Danima ništa hladno nije okusila, pila je samo čajeve i tople napitke, kao i razne praškove za prvu pomoć kod prehlada i gripa. Mnogo je spavala, iz hotela skoro da uopšte nije izlazila, osim jednom sa bakom i dekom, kad su išli da vide gde su nekad živeli. Odlučila je da se ne forsira i da maksimalno štedi glas i na kraju je sve ispalo kako je zamislila - završava naš izvor.

Čim su koncerti u zagrebačkoj Areni završeni, Prija se odmah uputila za Beograd. Tu je nastavila sa terapijama i kućnim lečenjem, kako bi se odmorila i pripremila pre dva nova koncerta koji je uskoro očekuju u Tuzli. Podsetimo, i sama Aleksandra priznala je medijima da je bila primorana da primi infuziju kako bi izdražala poslednji, peti koncert u Zagrebu.

- Mislila sam da neću izdržati, ali jesam - rekla je tada Prija.

Nema sumnje da ovaj posao traži veliku žrtvu, ali da je Aleksandra postigla uspeh o kojem će se i te kako pričati je definitnivno dokaz da joj se trud isplatio.

 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas