Oglas
· · Komentari: 0

Prijateljstvo nakon ljubavi? Dženifer Garner i Ben Aflek to dokazuju (FOTO)

Nekadašnji glumački par, Dženifer Garner i Ben Aflek, često su viđeni zajedno

1699628305_28709f7dac1742c935e6f49905838952b9aed8cb.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ben Aflek i Dženifer Garner bili su u braku 13 godina. Imaju troje dece, Vajolet En (17), Serafinu Rouz (14) i Semjuela (11), kojima se trude da posvete sve slobodno vreme. Nekadašnji par svakim novim pojavljivanjem pokazuje da među njima nema "zle krvi", te da je sve podređeno deci.

Oni su sada primećeni kako se zajedno šetaju Santa Monikom, a prema njihovim osmesima, reklo bi se da uživaju u društvu jedno drugog.

Foto: profimedia

Oni su danas u srećnoj vezi i braku. Dženifer je u stabilnoj vezi sa biznismenom Džonom Milerom, dok je Aflek u braku sa Dženifer Lopez.

Aflek je jednom prilikom pričao o tome kako je to što je tata troje dece uticalo na njegove odluke u karijeri, uključujući pokretanje sopstvene produkcijske kuće, potez koji mu daje više mogućnosti da bude u Los Anđelesu i provodi vreme sa svojom decom.

- Jedan od razloga zašto sam to uradio bio je to što sam razveden. Delim starateljstvo. Ne želim više da idem u Ostin, NJu Orleans i Džordžiju i da ne viđam svoju decu -  rekao je on za Holivud riporter i dodao:

- To jednostavno ne funkcioniše. Ove godine su previše važne. Ako ih propustim, kajaću se do kraja života - rekao je Aflek.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas