Oglas
· · Komentari: 0

Priključena na kiseonik: Dragana Mirković nakon sinoćnjeg nastupa završila u bolnici!

Pevačica Dragana Mirković, nakon sinoćnjeg nastupa na Zlatiboru, završila je navodno u bolnici u Užicu.

1641049001_dragana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Pevačica je navodno kolabirala, te je otišla do bolnice kako bi primila infuziju, a na kratko je bila priključena i na kiseonik.

Pročitajte još: Relja Popović pred kamerama: Popularnog repera slomili stihovi ove pesme (FOTO)

- Dragana je dala sve od sebe kako bi bila na vrhuncu zadatka i kako bi svi gosti bili zadovoljni. Napravila je atmosferu za pamćenje, ali u jednom momenti joj se slošilo, te je morala da poseti užičku bolnicu, gde je usled kolabiranja priključena na infuziju i na kiseonik, kako bi povratila snagu - otkrio je izvor upućen u slučaj.

Primila infuziju u bolnici

Inače, Dragana je pre sedam sati na svom profilu na Instagramu najavila reprizu dočeka i svoj nastup na trgu u Ćupriji.

- Sada je sve dobro, Dragani se jeste u jednom trenutku slošilo, bila je da primi infuziju i inhalaciju. Vratila se na nastup nakon toga. Pozdravlja i zahvaljuje se svima koji su brinuli i večeras se druži sa svojom publikom u Ćupriji - poručili su iz Draganine PR službe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas