Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari i Megan Markl pokrenuli novi sajt: Jedan deo života potpuno izbacili iz biografija

U pitanju je rebrend, a tu će se naći sve što je vezano za Sasekse

1707815096_551e1152242a35c3b27b50969574da37abf6a07f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Na novom sajtu vojvotkinja i vojvoda do Saseska predstavljaju se kao par koji je potpuno van kraljevske porodice, a uglavnom će govoriti o svom biznisu.

Veruje se da će vojvoda i vojvotkinja takođe koristiti novi sajt kao platformu za lična i zvanična ažuriranja, kao što je Harijevo nedavno putovanje na NFL Honors u Las Vegasu.

Hari i Megan, koji su se zalagali za bolju bezbednost dece i mladih na mreži, nisu otvorili odgovarajuće naloge na društvenim mrežama, već je u pitanju samo sajt. NJihov novi sajt sadrži biografije, a sve sugeriše da se spremaju da budu vidljiviji u narednim mesecima, kao i tokomm naredne trodnevne posete Kanadi.

Interesantno je to da princ Hari u biografiji napisanoj na sajtu ni u kom delu nije povezan sa kraljevskom porodicom.

Na sajtu je princ Hari opisan sledećim rečima: "Princ Hari, vojvoda od Saseksa je humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i borac za zaštitu okoline".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas