Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Princ Vilijam i Kejt Midlton javno se obratili nakon završene proslave: Osvrnuli se i na ponašanje princa Luisa (FOTO)

Princ Luis pokupio je svu pažnju tokom proslave jubileja svoje bake, kraljice Elizabete

1654534560_profimedia-0697374705.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Proslava jubileja kraljice Elizabete je završena, trajala je četiri dana i bila puno raznih događaja. Mali princ Luis definitivno nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa se o njegovim izrazima lica priča od četvrtka, kada je prisustvovao posmatranju aviona sa balkona palata, a pojavio se i na završnici proslave gde je "ukrao" svu pažnju.

Nakon što je mali princ oduševio sve, njegovi roditelji, princ Vilijam i Kejt Midlton danas su se osvrnuli na proslavu, a iskoristili su to i da kratko prokomentarišu ponašanje Luisa, najmlađe od troje dece.

Pročitajte još: Sve oči uprte u malog princa Luisa: Udarao Kejt, pravio smešne izraze lica, a na kraju ju je počupao (VIDEO)

- Kakav fantastičan vikend. Videti ljude širom zemlje kako se okupljaju sa porodicom, prijateljima i voljenim osobama bilo je izuzetno posebno. Hvala svima koji su pokazali svoju zahvalnost kraljici i njenim inspirativnim 70 godina liderstva. Nadamo se da ste imali vikend za pamćenje - piši Vilijam i Kejt na zvaničnom Instagram nalogu i dodaju:

- Svi smo se proveli neverovatno, posebno Luis - napisali su šaljivo za kraj obraćanja i stavili emotikon očiju, verovatno misleći na simpatične izraze lica koje je pravilo njihovo najmlađe dete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas