Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Sve oči uprte u malog princa Luisa: Udarao Kejt, pravio smešne izraze lica, a na kraju ju je počupao (VIDEO)

Velika, četvorodnevna proslava jubileja kraljice Elizabete završena je juče, a prisustvovala je cela kraljevska porodica

1654519541_profimedia-0697349925.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Princ Luis (4) je nakon što je u četvrtak "ukrao" sve poglede na balkon palate, ponovo prisustvovao svečanosti, finalu proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Najmlađe dete  Kejt Midlton i princa Vilijama bilo je u centru pažnje. Sedeo je u prvom redu sa roditeljima, starijim bratom princom Džordžom (8) i starijom sestrom, princezom Šarlot (7).

Pročitajte još: DECA KRALJEVSKE PORODICE prvi put na okupu: Svi praunuci odali počast kraljici (FOTO)

Kejt je imala pune ruke posla jer je mali princ sve vreme tražio pažnju, pa mu je kao gotovo svakom malom detetu bilo naprno da sedi mirno i posmatra šou, mnoge okolne stvari bile su mu zanimljivije. Tako je pokazivao prstima okolo, pravio razne izraze lica, pa i počupao devojčicu iznad za kosu. Vojvotkinja je sve vreme pokušavala da fokusira njegovu pažnju, pa bi se na kratko princ smirio, a onde je nastavljao sa malim nestašlucima. Mnogi bi ovo opisali kao simpatično, ali kako je bilo Kejt kada zna da su sve oči sveta uprte u njih.

Na kraju je princ Lusi otišao do dede, princa Džarlsa gde se naizgled smirio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas