Oglas
· · Komentari: 0

Princ Vilijam izostao sa VAŽNOG događaja: Potez koji je zabrinuo ceo svet

Princ Vilijam je iznenadio javnost jer se nije pojavio na jednom bitnom događaju

1709034322_Foto-Profimedia-princ-vilijam.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Viljam trebalo je da prisustvuje događaju u čast pokojnog kralja Konstantina od Grčke, ali je saopšteno da se neće pojaviti na komemoraciji u Vindzoru zbog ličnih razloga. I kralj Čarls III neće biti na tom skupu. Plan je bio da princ od Velsa održi govor, pa će dužnost obaviti kraljica Kamila.

Očekuje se da će na događaju u Vindzoru biti veliki broj članova evropskih dvorova, među kojima će se naći i bivši kralj Španije. Pitanje je šta lični razlozi znače u slučaju princa Vilijama. Zna se da se Kejt Midlton oporavlja u Vindzoru nakon što je pre mesec i po dana imala operaciju abdomena u Londonu kao i da se Čarls III bori od raka (pre nekoliko nedelja podvrgao se operaciji zbog benignog uvećanja prostate).

Poslednji grčki kralj umro je u januaru prošle godine, u 82. godini, pet decenija nakon što je prognan u vojnom udaru. Bio je rođak pokojnog vojvode od Edinburga i kum je princu Vilijamu.

Na sahrani u Atini bili su princeza Ana i njen suprug viceadmiral sir Timoti Lorens. Postao je kralj Grčke 1964. ali je zbačen sa prestola kada je monarhija ukinuta 1973. godine. Preminuo je nakon višemesečne bolesti i nakon što je doživeo moždani udar, piše Daily Mail.

Vilijam se nedavno vratio dužnostima, pre nego što se očekivalo jer će oporavak njegove supruge trajati još nekoliko nedelja. Posle te odluke usledio je ovaj obrt.

(Daily mail/ BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas