Oglas
· · Komentari: 0

Prisila Prisli otkrila zašto se nakon Elvisa nikada nije ponovo udala: "Niko sa njim nikada nije mogao da se meri"

Prisila Prisli nikada nije našla ljubav koja bi nadmašila i nadomestila ljubav koju je imala sa ikonom muzike 20. veka, Elvisom Prislijem

1699366669_Untitled.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica, koja je bila u braku sa pevačem od 1967. do 1973., odgovorila je na pitanje zbog čega se nikada nije ponovo udala.

- Da budem iskren, nikada nisam želeo da se udam posle njega. Nikada nisam imala nikakvu želju. Niko sa njim nikada nije mogao da se meri - odgovorila je ona za Pipl i rekla da je smatrala da bi mu srce bilo slomljeno da je vidi sa nekim drugim.

Prisila deli ćerku Lizu Mari Prisli sa muzičkom ikonom, a sada je otkrila i zašto nisu imali više dece.

- Elvis je smatrao da ima veoma zauzet raspored i osećao je krivicu što ga nije bilo toliko kada je Liza bila mlađa. Sa svojim rasporedom i turnejama, jednostavno je osećao da nije dovoljno u blizini da posveti dovoljno  pažnje drugom detetu.

Elvis je preminuo od srčanog udara u 42. godini, četiri godine nakon što je saopšteno da se on i Prisila razvode.

NJihova ćerka Liza Mari je umrla 12. januara nakon što je doživela srčani zastoj usled komplikacija tokom opstrukcije tankog creva. Imala je 54 godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas