Oglas
· · Komentari: 0

Priznala da na početku karijere nije pevala ona, a nakon razvoda napravila je medijsku pauzu (FOTO)

Nije uspela da ostane u prijateljskim odnosima sa bivšim mužem

1677141524_Ana-Kokic-ATA--ESTRADNI-ARHIV-NASLOV.png
Photo: ATA/ Instagram prtintscreen estradni arhiv
Oglas

NJen bivši suprug nedavno se ponovo oženio i postao otac po treći put, a poznata pevačica Ana Kokić se povukla u ilegalu. Iako se pričalo da su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima, Ana je u jednoj emisiji objasnila kako stoje stvari:

- I tu se pokazalo da to ništa ne mora da znači. Možda je njemu bila potrebna žena koja će da ga prati u potpunosti i da se posveti njemu, njegovom poslu i porodici. Sve zavisi od osobe. Nekome mogu da prorade kompleksi, da požele da žena ne bude moćnija od njega, a postoje i muškarci koji će da poguraju ženu i da joj kažu da uvek može biti bolja - rekla je Ana Kokić u Magazinu In.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Pre nego što je izgradila uspešnu solo karijeru, Ana je 90-tih bila deo grupe Energija. Mnogi pamte nežnu plavušu iz ovog perioda, a šuškalo se da nije otpevala pesme u spotovima u kojima se povaljuje, poput hita ''Suze''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Kokićeva je iskreno progovorila na tu temu jednom prilikom:

- Da, to je tačno, to sam i sama rekla i ne krijem to. To je bilo 1999. godine i bila sam jako mlada. Tada je grupa "Energija" imala gotov album i tadašnja članica koja je otpevala sve pesme je iz nekih zdravstvenih razloga odustala od ideje. U poslednjem trenutku došlo je do promene, nije bilo vremena da se ponovo to radi, sve što je spremno. Jedino smo imali vremena da promenimo omot na CD. Nisam na tom prvom albumu pevala - rekla je.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas