Oglas
· · Komentari: 0

Proslava jubileja kraljice Elizabete uključivaće svetski popularnog pevača: Ko će zabaljati goste?

Uskoro se približava veliki dan kraljice Elizabete - platinasti jubilej. Proslavom se obeležava njena 70. godišnjica na tronu

1651040612_95ec0adcd7add9c1dc1c9b673ba7aafa954f2eba.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica je do sada imala tešku godinu. Bila je pozitivna na korona virus, od tada je bilo mnogo otkazanih događaja i članova kraljevske porodice koji su se pridružili da bi ispunili uloge koje kraljica inače radi. Međutim, sledi događaj koji će kraljici sigurno da stavi osmeh na lice.

Pročitajte još: "IMAM DETE KOJE PATI": Megan Foks otkrila da je kupovala knjige koje su napisala TRANSRODNA DECA da bi pomogla sinu

Platinastim jubilejem biće proslavljena istorijska prekretnica. Okupiće se najbolji izvođači, a Ed Širan je jedan od njih, piše People. 

- Radujem se nastupu na platinastom jubileju kraljice u junu. Ponosan sam što sam deo proslave i biće to odlična prilika da sve okupimo - rekao je Ed za People.

Ovo nije prvi put da je Ed Širan na događaju kraljice. Bio je gost i kada je kraljica slavila 60. godišnjicu svog stupanja na presto.

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas