Oglas
· · Komentari: 0

Prva ZVANIČNA fotografija Kejt Midlton posle operacije: Princeza se oporavlja u zagrljaju svoje dece (FOTO)

Porodičnu idilu je uslikao princ Vilijam

1710065367_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-operacija.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Objavljena je prva zvanična fotografija princeze od Velsa nakon što se podvrgnula operaciji abdomena u januaru.

Kensington palata je saopštila da je fotografiju Kejt sa decom napravio princ od Velsa u Vindzoru ranije ove nedelje.

Slika je objavljena na Dan majki kao zahvalnost javnosti za njihovu kontinuiranu podršku nakon njene operacije.

Podsetimo, Kejt Midlton se prošlog ponedeljka pojavila prvi put u javnosti posle dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema. Paparaci su uspeli da je "uhvate" u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol.

 

Nakon ovih fotografija pojavile su se nove teorije zavere o princezi od Velsa, a neke su otišle čak toliko daleko da su pojedinci tvrdili na fotografijama nije Kejt.

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena. Oni su najavili i da se neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru pre Uskrsa ove godine.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas