Oglas
· · Komentari: 0
VIP

"Psihijatar mi je objasnio zašto NEMAM PARTNERA već 3 GODINE": Nataša Bekvalac otvoreno o PRIVATNOM ŽIVOTU

Pevačica ne krije da posećuje psihijatra, jer smatra da je mentalno zdravlje jako važno.

1638445654_nata.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Natasa Bekvalac Official
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac priznala je da tri godine nema dečka, ali da se bez obzira na to fantastično oseća.

- Ja se dobro osećam, stvarno. Imala sam period kada nisam bila dobro, a sada se osećam odlično.

Pročitajte još: URAGANKA je nekad imala tamnu kosu, igrala u kavezu, obučena u mrežaste čarape: PROŠLOST Ivane Nikolić o kojoj se malo zna (FOTO)

Nakon dramatičnog razvoda od Luke Lazukića pre tri godine, Nataša Bekvalac nije uplovila ni u jednu emotivnu vezu. Ona je otkrila i šta joj je psihijatar rekao da li je u redu što nema dečka toliko dugo.

-  Ona je rekla da ne treba da se brinem, da je sa mnom sve u redu. Život bez jače polovine je fantastičan. Ja nikada nisam ni tragala za polovinom, smatram sebe kompletnom i celom - izjavila je lepa pevačica, nakon čega je promenila temu.

NJena ćerka Hana, koju je dobila sa sportistom Danilom Ikodinovićem obožava Natašinu i Rastinu pesmu, a Nataša je otkrila i kakav je njihov odnos sada.

- Kad budete imali dete u pubertetu onda možemo da pričamo. Do 15. godine je teška, a od 15. ste n***bali. Ona je u periodu kada su joj sada svi više kul od mene - otkrila je pevačica u svom stilu o odnosu sa ćerkom.

Lepa pevačica otkrila je i iako ima savršenu liniju, nije joj strano da ukrade hranu od svojih ćerki, Katje i Hane.

- Katji i Hani kradem hranu, imam noćna prejedanja. Ako vodim račuma mesec ili dva, mogu da počastim sebe sa par dana da se rasturim od hrane - otkrila je Bekvalčeva.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas