Oglas
· · Komentari: 0
SLAVLJE

Rada Manojlović proslavila rođendan: Lepršava haljinica, zlatne svećice i širok osmeh (FOTO)

Rada Manojlović napunila 36 godina

1629975296_rada-manojlovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Pevačica Rada Manojlović juče je proslavila rođendan u krugu svojih najblih, koji su joj priredili predivno iznenađenje. 

Pročitajte još: Viki Miljković otkrila kako se osvetila drugarici

 

Atraktivna pevačica za svoj dan izabrala je lepršavu haljicu sa cvetnim dezenom, dok su je u domu sačekali torta sa zlatnim svećicama u obliku broja 36 i veliki plišani meda.

Rada nije krila sreću, a putem društvene mreže Instagram, zahvalila se svima koji su joj ulepšali dan.

- Hvalaaaa puno svima na lepim željama, ulepšali ste mi ovaj dan. Mnogo mi znače vase lepe želje i poruke i ja vam svima želim puno ljubavi i sreće, da vam se dobre zelje uvek samo dobrim vrate, volim vas - napisala je Rada emotivnu poruku, a iza nje je bio plišani meda, ali pevačica nije otkrila da li je to možda poklon njenog dečka Harisa Berkovića..

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas