· · Komentari: 0
TURNEJA

RENESANSA KREĆE NA PUT: Bijonse najavila svoju prvu svetsku turneju nakon 7 godina pauze

Kraljica Bi, poznata je po svom scensko- koreografskom performansu

1675430933_profimedia-0710644505--1--naslovna-Bijons.jpg
Photo: Profimedia

Bijone (41) će poneti svoj poslednji album '' Renesansa'' na put, a turneju će započeti u Evropi u maju, pre nego što će završiti u Severnoj Americi, u septembru.
Ipak, željni fanovi će morati da sačekuju da nabave kartu za ovaj spektakl, jer pevačica nije otkrila kada će se naći u prodaji, samo nagoveštavajući da će to biti uskoro.

Bijonse je objavila dugoočekivani album ''Renesansa'', 7.studijski album po redu, koji sadrži hit pesmu ''Break my soul'', u julu 2022. Album je doneo Bijonse devet nominacija na predstojećim Gremi nagradama.

Svetska turneja, dolazi nakon što se Bijonse vratila na scenu grandioznim nastupom u Dubaiju prošlog meseca.Ovo je bio njen prvi koncert za 4 godine. Muzička ikona izašla je na binu, kako bi obeležila otvaranje novog luksuznog hotela, a događaj je uspeo da privuče dosta međunarodnih zvezda. Ona je navodono plaćena 24 miliona dolara, za nastup u luksuznom odmaralištu, koji je napravljen samo za pozvane zvanice.

Foto: Instagram printscreen/ DailyMail

Ovo ne iznenađuje previše, znajući koliko ''kraljica Bi'' ulaže u svoj scenski nastup i kostime, te prateće efekte, scenografiju i plesače.

O tome kako je nastao nov album, Bijonse je izjavila sledeće:

'' Stvaranje ovog albuma dozvolilo mi je mesto za sanjanje i maštanje, tu sam pronašla beg tokom strašnog perioda u svetu. Dozvolilo mi je da se osetim slobodno i avanturistički, u periodu kada se malo šta kretalo. ''

Još je dodala kako je izgledao proces stvaranja:

'' Namera mi je bila da stvorim bezbedno mesto, bez predrasuda, mesto gde ćete biti oslobođeni perfekcionizma i previše razmišljanja. Mesto gde mogu da vrištim, otpustim, osetim se slobodno. Bilo je to prelepo putovanje i istraživanje'', navela je ona.

A da li će se Srbija naći na spisku za ovu turneju, ostaje da se vidi...

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.