Oglas
· · Komentari: 0

Šakira po prvi put progovorila o razvodu, pa objavila tužan snimak: "Pokušala sam da sakrijem situaciju"

Šakira i Žerar Pike su važili za skladan par na svetskoj javnoj sceni, a onda su rešili da nakon 11 godina stave tačku na brak

1665323464_01c6088177b4262928644e2f562d723f5c33691b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šakira (45) je nedavno rešila da po prvi put javno progovori o razvodu od fudbalera Žerara Pikea (35), a istakla je da joj priča o tome teško pada:

- O ovome je zaista teško pričati, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se u jednom intervjuu osvrnula na ovu situaciju. Ostala sam tiha i samo sam pokušala da sve to obradim. Hm, i da, teško je pričati o tome, pogotovo zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u očima javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje. I tako je bilo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško - rekla je Šakira za Elle.

Pročitajte još: Kada će se održati krunisanje KRALJA ČARSLA? Detalji događaja koji se čeka, mnoge stvari promenjene

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Šakira i Pike su roditelji Šaše (7) i Milana (9), a celokupna situacija u vezi sa razvodom roditelja nije im lako pala:

- Pokušala sam da sakrijem situaciju pred decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija broj jedan u životu, ali onda čuju stvari u školi od prijatelja ili naiđu na neke neprijatne vesti na mrežama, i to ih samo pogađa - rekla je Šakira za pomenuti magazin.

Pročitajte još: Oduševila je i Kejt Midlton: Princeza ponela tašnu koju žene obožavaju (FOTO)

Čini se da je Pike odmah nakon razvoda krenuo dalje, pa su se pojavile priče da je u vezi sa studentkinjom Klarom (23) što Šakira nije želela da komentariše.

Kolumbijska pevačica objavila je video na Instagramu juče, a moguće da je njime htela da prenese poruku "izemđu redova" o tome koliko joj je srce slomljeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Znala sam da će se ovo dogoditi - napisala je Šakira u opisu videa na kome čovek cipelom gazi srce.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas