· · Komentari: 0
LEPOTICE

Sanja Kužet je jedna od naših najlepših voditeljki, a pogledajte kako izgleda njena rođena sestra (FOTO)

Voditeljka Zvezda Granda pokazala sestru

1610041870_sanja-kuzet.jpg
Foto: YouTube printscreen /Grand TV

Sanja Kužet, jedna je od naših najlepših voditeljki i jedna od retkih koja može da se pohvali veoma uspešnom karijerom u najgledanijem muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Pročitajte još: Glumica iz serije "Vesele sedamdesete" preminula 24 sata nakon lažne vesti o njenoj smrti (VIDEO)

Njena karijera od samog početka išla je uzlaznom putanjom, a i dan danas ostala je dosledna sebi i svom stilu. Iako nju imamo često prilike da viđamo, voditeljka ima i rođenu sestru koju retko pokazuje u javnosti, evo kako ona izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.