Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Kužet je želela da bude PROFESORKA GEOGRAFIJE: Život ju je odveo na drugu stranu, a evo koji fakultet je na kraju završila

Popularnost lepa Beograđanka je stekla kroz emisije “TV Bingo” i “Zvezde Granda”

1676819733_Foto-Ataimages.rs-Sanja-Kuzet.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Sanja Kužet je popularno srpsko TV lice, rođeno 9. avgusta 1983. godine u Beogradu.

Širu popularnost, lepa Beograđanka je stekla kroz emisije “TV Bingo” i “Zvezde Granda” koje se i dan danas emituju na TV Prva.

LJubav koja se dogodila između Milovana (rodom iz Dalmacije) i Verice (rođene Crnogorke) krunisana je brakom, a kao plod bračne zajednice na svet su došle i dve ćerke – Sandra i Sanja.

Sanja je sa porodicom odrasla u beograskom naselju Banovo Brdo gde je išla u vrtić.

Nakon predškolskog, upisuje se i u osnovnu školu, a uporedo sa njom i u muzičku (odsek klavir) i baletsku školu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Nakon osnovne škole, na red je došla srednja – XII beogradska gimnazija.

Sanja je odmalena želela da postane profesorka geografije, pa otud i ne čudi njena odluka da se upiše na Geografski fakultet. No, kako život to obično zna da uradi – putevi su ovu mladu Beograđanku odveli na drugu stranu, ispostaviće se vrlo povoljnu za nju, pa zbog toga nije diplomirala na fakultetu koji je želela da upiše, ali je stekla diplomu na jednom privatnom fakultetu u oblasti Međunarodne i poslovne administracije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas