Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Kužet pokazala kako izgleda u SEDMOM MESECU trudnoće: Voditeljka pozirala u lepršavoj haljini (FOTO)

Sanja Kužet, dugogodišnja voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", početkom godine je podelila sa javnosti da je trudna i da čeka treće dete

1712989633_8d40b9a6483233e938c59a5d5f2d027b0d35ab1c.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Sanja je tada bila u četvrtvom mesecu trudnoće i odlučila je da se na neko vreme povuče sa malih ekrana i ode na trudničko bolovanje.

Od tada ponekad podeli sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram po neku fotografiju, a sada je podelivši video pokazala kako izglda u sedmom mesecu trudnoće.

Sanja je pozirala u lepršavoj haljinici, dok se ističe njen trudnički stomak, a sa lica nije skidala osmeh.

Foto: printscreen/ Instagram/ Sanja Kužet

Podsetimo, Sanja se nakon napuštanja "Zvezda Granda" oglasila na Instagramu.

- Toliko od mene za ovu sezonu, dragi ljudi... Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana... Kada ništa nije ni slutilo da je neću završiti. Idemo u nove, privatne pobede - napisala je Sanja zimus u opisu objave.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas