· · Komentari: 1

Saša Popović otkrio mišljenje o KONSTRAKTI: "Prebacio sam kanal kad je počela da peva, a onda me je pozvala Marija Šerifović"

Pobednica "Pesme za Evroviziju" Konstrakta, privukla je veliku pažnju medija svojim nastupom

1646819320_sasa-popovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva

Iako su mišljenja podeljenja oko predstavnika Srbije na izboru "Pesme za Evroviziju" koja će se ove godine održati u maju u Torinu, moramo priznati da je Konstraktna privukla ogromnu pažnju, kako domaćih, tako i svetskih medija.

Pročitajte još: Mala proslava za odabrane: Kako je Sergej Ćetković proslavio rođendan? (FOTO)

Saša Popović, gostujući u Jutarnjem programu na televiziji Prva, otkrio je svoje mišljenje o našoj predstavnici i priznao da nije bio oduševljen kada je čuo pesmu.

"Promenio sam kanal"

- Ove godine se digla velika prašina i ova pobednica je donela jedno veliko interesovanje javnosti i medija. Ja sam gledao prvo polufinale kada je Konstrakta pevala. Kad je počela njena pesma, promenio sam kanal. Nisam ni obratio pažnju. Kad je došao podsetnik za glasanje, kad je ona nastUpala, pesmu sam prihvatio kao navijačku i meni se tada to dopalo. Kad je bilo prvo polufinale poslao sam 20 poruka za Zorju. Kad je došlo finale ja sam glasao za Konstraktu. Pesma mi se zaista dopala.

- Mene je zvala Marija Šerifović i rekla mi je da će Konstrakta pobediti. Finale je bilo u subotu, u nedelju smo snimali Zvezde Granda. Jedna od članica žirija je zakasnila, kako se pojavila tako smo svi zapevali "Umetnica mora biti tačna". Ušla je pesma svima nama u glavu. Ovo je prvi put da šaljemo pesmu koja ima neku foru. Kako će oni to na finalu da naprave, ja ne znam. Poenta je u tekstu pesme, nadam se da će Evrovizija dozvoliti da ide prevod pesme na engleski jezik - rekao je Saša i progovorio o glasanju koje je izazvalo opštu pometnju:

Pročitajte još: Konstraktu na Instagramu podelila HOLIVUDSKA ZVEZDA KOJU PRATI 133 MILIONA LJUDI

- Samo iz Srbije je stiglo 144.000 glasova, čim sam video da nisam dobio odgovor "Hvala što ste glasali" ja znam da je stiglo mnogo glasova, jer sistem ne može to da odredi. To je tačan broj glasova i tu nema laži. Aca Lukas je digao frku i svojim izjavama je digao interesovanje za takmičenje- dodao je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.