Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Sećate se dečaka KEVINA iz omiljenog novogodišnjeg porodičnog filma "SAM U KUĆI"? Evo kako on danas izgleda (FOTO)

Glumac Makoli Kalkin imao je samo 8 godina kada je odigrao ulogu Kevina Mekalistera

1653208103_profimedia-0574855986--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Omiljena američka komedija i omiljeni praznični film porodica širom sveta, ostvarenje "Sam u kući" vinulo je u visine osmogodišnjaka Makolija Kalkina, koji je odigrao glavnu ulogu u ovom ostvarenju. Svi smo ga zapmtili kao sićušnog plavokosog dečaka koji se sam izborio sa provalnicima tokom praznika u porodičnoj kući.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Makoli Kalkin smatran jednim od najuspešnijih dečjih glumaca 1990-ih, a bio je na drugom mestu na spisku VH1-a, „100 najvećih dečjih zvezda”. Kalkin je postao poznat kao dečji glumac, glumeći Kevina Makalistera u prva dva filma božićne filmske franšize Sam u kući, za koji je nominovan za Zlatni globus za najboljeg glumca u igranom filmu – mjuzikl ili komedija.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Godine 2013, Kalkin je suosnivač humorističke rok grupe, The Pizza Underground, iz NJujorka sa temom pice, čiji je bio vokal; 2016. godine, Kalkin je izjavio da se The Pizza Underground razdvaja i da će njihov sledeći album biti poslednji. Trenutno je izdavač i izvršni direktor veb-sajta i podkasta za satiričnu pop kulturu, pod nazivom Bunny Ears.

Pročitajte još: Muzika tokom treninga: Da li nam zaista pomaže da vežbamo bolje?

Sa suprugom Brendom Song, američkom glumicom, pevačicom i tekstopiscem danas ima jedno dete i uživaju u ulozi roditelja. Evo kako danas izgleda...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas