· · Komentari: 0

"Šest meseci bio sam invalid": Veljko Ražnatović o jezivoj nesreći na Kipru - "Čudo je da sam ostao živ"

Veljko je otkrio detalje stravične saobraćajne nezgode koju je doživeo

1666421325_veljkor.jpg
Foto: ATA images

Kada je imao 14 godina, Veljko je doživeo jezivu nesreću i to neposredno pred polazak u školu:

- Pao sam sa motora na Kipru pre nego što sam krenuo u školu. Prvih šest meseci škole bio sam invalid, samo sam gledao kako ću ruku aktivirati. Imao sam 80 metalnih heftalica na ramenu - ispričao je u novoj epizodi emisije "Ceca show".

Pročitajte još: Bizaran način na koji je KIM KARDAŠIJAN IZGUBILA PREKO 14 KILOGRAMA: Starleta na meti oštrih kritika (FOTO)

Kako ističe, čudom je preživeo:

- Kum i ja smo pali sa motora, mene je udario "Land Rover" u glavu, branik me je isekao i napravio ozbiljan rez 2mm od glavne vene. Čudo je da sam ostao živ, imao sam tad 14 i po godina - kaže Ražnatović.

Pročitajte još: "Pevaću do sudnjeg dana": Vesna Zmijanac otkrila da sebe ne vidi u PENZIJI, pa priznala - "Kažu da sam teška za saradnju"

Povrede koje je zadobio bile su strahovite:

 - Otpao mi je deo uva, pa su ga zašili nazad. Ni dan danas ne osećam taj deo uva. Bio sam u nesvesti, sećam se samo da sam se probudio u lokvi krvi na podu. Počeo sam ubrzo da gubim svest u hitnoj, sledećeg što se sećam je da sam se probudio operisan - završava svoju ispovest mladi bokser.

Anastasija je u tom periodu preuzela na sebe ulogu da ga svakog jutra budi u isto vreme:

- Ja sam na Kipru imala i ulogu Veljkove mame, pošto sam ja bila ta koja je bila zadužena da ga budim ujutru u 5 i 30h. Svako ko poznaje Veljka, zna da je lakše na mesec otići nego njega probuditi. To mi je bilo jako mučno svako jutro - bila je iskrena pevačica.

Ali, kako kaže, to iskustvo naučilo ju je disciplini:

- Sve to me je naučilo disciplini i drago mi je što sam imala to iskustvo, jer sam svašta nešto naučila što možda ne bih da sam ostala ovde - rekla je Anastasija u pomnenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.