Oglas
· · Komentari: 0
razvod

Sigurno ga se sećate iz telenovela: Popularni LATINO GLUMAC se razvodi, navodno prevario suprugu sa 80 ŽENA (FOTO)

Planetarno popularni latino glumac, Vilijam Levi, koji se proslavio ulogama u telenovelama otkrio je da se razvodi.

1643797194_profimedia-0483069113.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac je odluku o razvodu od glumice i manekenke Elizabet Gutijerez navodno objavio na društvenoj mreži Instagram, prenosi Hola.

Pročitajte još: "Molim vas, ne šaljite mi to direktno..": Glumica moli fanove da ne komentarišu njen fizički izgled (FOTO)

- Želimo da vas obavestimo da smo nakon dobrog razmišljanja odlučili da prekinemo našu vezu. Nastavićemo da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci. To se nikada neće promeniti - napisao je glumac.

Par je u braku bio od 2003. godine. Imali su brojne uspone i padove, a sve zbog glasina da je Vilijam neveran supruzi. Strani mediji pisali su i da ju je prevario sa čak 80 žena.

BONUS VIDEO:


 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas