Oglas
· · Komentari: 0

Sinovi ne žele da je vide: Britni Spirs nije videla decu više od godinu dana - "Svojim golim telom na mrežama nije pomogla"

Zvali su je "pop princezom", a onda je njen život krenuo drugim putem

1684222923_d7319a762608184b7398114081c1f204a831c63b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britni Spirs nije videla svoje sinove tinejdžere više od godinu dana nakon njihove javne svađe o njenom ponašanju na društvenim mrežama, piše Page Six.

- Krajem leta 2022, tenzije su postale toliko velike da dečaci nisu ni odgovarali na njene poruke. I bila je besna - rekla je producentkinja Kejti Hejs u ​​dokumentarcu TMZ-a.

Pevačicin mlađin sin Džejden (16) je javno kritikovao njeno ponašanje:

- Mislim da se mama mučila da nam obema pruži pažnju i da nam pokaže jednaku ljubav; Mislim da nije dovoljno pokazala Prestonu, i osećam se jako loše zbog toga - rekao je Džejden za Dejli mejl tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Otac njene dece, Kevin Federlajn, komentarisao je Britninu sklonost da pokazuje golo telo na društvenim mrežama i istakao da to deci samo odmaže:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

- Svojim golim telom na mrežama nije pomogla. Pokušavam da im objasnim da je to možda samo još jedan način na koji ona pokušava da se izrazi. Ali to ne umanjuje činjenicu šta im to čini. Teško je. Ne mogu da zamislim kakav je osećaj biti tinejdžer koji mora da ide u srednju školu - priča za Dejli Mejl.

Ubrzo nakon toga, Spirs je rekla da je tužna što je čula na koji način Džejden govorio o njoj novinarima.

Britni ima dvojicu sinova, Džejdena (16) i Šona Prestona (17) koje je dobila u braku sa reperom Kevinom Federlajnom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas