· · Komentari: 0
POZNATI

Smatra da joj PRAVO IME ne stoji: Znate li kako se ZAPRAVO ZOVE glumica Mina Lazarević?

Otkako je osvojila srca publike ulogom Čupke u seriji "Porodično blago", šarmantnu glumicu znamo kao Minu Lazarević. Istina je, međutim, da je Mina samo njen nadimak.

1643195633_mina.png
Foto: Printskrin/Jutjub/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Glumica Mina Lazarević (46) od početka karijere važi za jednu od omiljenih domaćih glumica, kako pozorišne, tako i televizijske publike, a u poslednje vreme nas zasmejava ulogom inspektorke u seriji "Igra sudbine".

Ona spada u poznate ličnosti koje čuvaju svoju intimu daleko od medija, ali poneki detalj o njenom životu povremeno dospe do javnosti.

Pročitajte još: Svi ga znaju kao Dina Dvornika, a on se zapravo zvao DRUGAČIJE: Iznenadićete se kada saznate njegovo PRAVO IME

Tako znamo da je Mina Lazarević ponosna mama troje dece ― sinova Luke i Marka i ćerke Ive, a pre nekoliko godina pisalo se i o njenom razvodu od baletskog igrača Gorana Stanića, koji je zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Mina nikada nije previše pričala o svom životu i puštala je svoje uloge i talenat da dođu do izražaja, pa je mnogima tako promaklo da je ime pod kojim je znamo više od dve decenije zapravo nadimak.

Naime, Mina je samo nadimak, a mnogi nisu primetili da je još u uvodnoj špici serije "Porodično blago" stajalo da Čupku igra ― Mirjana Lazarević!

Kako je glumica jednom prilikom istakla, ona ne smatra da joj stoji njeno pravo ime.

― Koren reči Mirjana je "mirna", "krotka", "smerna", što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj prodefor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica ― rekla je jednom prilikom glumica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.