Oglas
· · Komentari: 0

Stara porodična fotografija Rade Manojlović: PORODICA NA OKUPU, a tu je i pokojna majka od koje je nasledila lepotu (FOTO)

Na pomenutoj fotografiji je i pevačicin polubrat Nenad Manojlović koji se takođe bavi muzikom

1689408197_rada_manojlovic_17052023_0040-naslovna.jpg
Foto: ATA
Oglas

Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila svoje poreklo. Odrastala je na selu, a u intervjuima neretko ističe koliko joj je bolna tema da govori o prerano preminuloj majci. Sada je na stranici koja neguje uspomene poznatih isplivala porodična fotografija Manojlovića. 

Naime, na njoj su Rada i njena sestra male devojčice, a ovo je i retka prilika da javnost vidi kako je izgledala Radina majka Mirjana, od koje je pevačica nasledila lepotu. 

Na pomenutoj fotografiji je i pevačicin polubrat Nenad Manojlović koji se takođe bavi muzikom i veoma je uspešan u poslu koji radi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Podsetimo, Radina mama je preminula od posledica karcinoma grlića materice, a kako je pevačica svojevremeno ispričala, za smrt majke, krivi lekare.

- Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina, konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala - ispričala je pevačica svojevremeno, ističući da je zbog loše finansijske situacije, morala da peva kako bi zaradila novac: 

- Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: "Idi pevaj". Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada, izjavila je svojevremeno pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas