Oglas
· · Komentari: 0

Stigli nalazi obdukcije Vidoja Ristovića: Evo od čega je umro muž Nikoline Pišek

Stigli rezultati obdukcije

1652181318_pisel.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof ostao je bez sina jedinca Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo, a kako kaže u svojoj prvoj izjavi nakon tragedije koja se dogodila, tuga je sve veća.

Pročitajte još: EVROVIZIJA 2022: Večeras počinje borba za najbolju pesmu starog kontinenta - Ovo su učesnici prve polufinalne večeri u Torinu

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - rekao je sa tugom u glasu Miša Grof, pa dodao:

- Molim Vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!

Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a obdukcija je danas završena.

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obaveštava sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:- Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova.

Podsetimo, suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu. Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, a maserka je bila starija žena od oko 60 godina.

Kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Svi prijatelji i članovi uže i šire familije očajni su što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas