Oglas
· · Komentari: 0

Raspada se grupa Hurricane? "Nisu mogle više da izdrže"

Devojke iz popularne grupe "Hurricane" će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživeti raspad

1651568302_hurirca.jpg
Foto: EPA
Oglas

Već neko vreme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i obelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija.

Pročitajte još: Blistava karijera bila je pred njim: Studirao je glumu sa Slobodom Mićalović, a onda se odlučio na drastičan potez (FOTO)

Kako za "Blic" otkriva izvor blizak grupi, bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti.

- Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi - rekao je izvor za Blic. Grupa "Hurricane" koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

- Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri - tvrdi izvor.

Već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas