Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Suprug Marine Tucaković jako loše nakon sahrane: Kuma ispričala sve detalje sa groblja - "Laća je rekao..."

Sahranu Marine Tucaković obeležio skandal koji je izazvao njen sin Milan Laća Radulović, kada je sa iste, navodno udaljio, majčine dugogodišnje prijatelje Svetlanu Cecu Ražnatović, Sašu Matića i Milana Kalinića.

1633155283_futa.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Marijana Petrović, kuma preminule Tucakovićeve, ovim povodom oglasila se za Kurir i otkrila šta se tog dana desilo na Novom groblju u Beogradu.

Pročitajte još: Da li prepoznajete OVU pevačicu? Nosila je popularnu "JEŽ" FRIZURU 90-ih, a danas izgleda potpuno drugačije! (FOTO/VIDEO)

- Što se tiče sahrane i skandala, priča je malo naduvana. Ništa od toga nije bilo baš tako kao što se piše u medijima. Ništa od svega toga što se piše ja nisam ni videla ni čula, a stajala sam odmah pored Fute. Nije se dogodilo ništa, a da je neko od nas primetio - započela je za Kurir Marinina kuma Marijana razgovor, pa dodala:

Niko nije izbačen sa groblja

- Koliko ja znam, Laća nikoga nije izbacio sa sahrane. Tamo gde smo mi stajali bilo je užasno malo mesta i mislim da je on samo rekao, da kada se mi pomerimo oni priđu. Ja ništa nisam videla, a bila sam od 10 ujutru pa do kraja pored Fute. Još jednom kažem, kako sam čula, nije ih oterao. Pogotovo Saši Matiću ništa nije rekao. Saša Matić je normalno došao, izjavio saučešce, sve je bilo u redu - istakla je Marijana.

Petrovićeva je u svakodnevnom kontaktu s porodicom pokojne prijateljice. Ona navodi da su odnosi između sina i oca u najboljem redu, iako su se pojavile informacije da je Futa zamerio Laći što je mamine saradnike udaljio sa sahrane.

Futa je fizički baš loše

- Čujem se redovno sa Futom i Laćom. Bila sam ponovo na groblju. Futa je fizički bio baš loše, sada se oporavlja, malo je bolje. Ne znam kako da vam opišem njegovu tugu. Nije tačno da se Futa naljutio na Laću zbog naslova i incidenta. Ništa od toga nije tačno, verujte mi. Sve je normalno koliko može da bude, trude se da nastave život dalje - zaključila je Marinina kuma Marijana. Aleksandar Futa Radulović, Marinin udovac, nije se juče javljao na telefon. Mi smo otišli ispred njegove kuće i odmah smo primetili da na njoj nema umrlice. Čuveni kompozitor izašao je napolje oko 12.30 sati. Bio je vidno utučen i nije želeo da komentariše novinske natpise. Odmahnuo nam je rukom da se sklonimo, dok je prilazio belom kombiju kojim se prevoze stvari, pa dodao: - Nemam više razloga da dajem izjave. Hoćete da nas pratite po grobljima, kućama. Rekao sam da neću ništa da komentarišem - rekao je Aleksandar Radulović.

Pročitajte još: 

On se približio kombiju, kako bi radnicima objasnio gde mogu da se parkiraju, otvorio je vrata dvorišne kapije i sklonio se u kuću. Laća se nije pojavljivao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas