Oglas
· · Komentari: 0

KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Anđela Jovanović na moru sa Brankom - ne zna se koja je lepša (FOTO)

Anđela Jovanović i Branka Pujić odlučile da obraduju pratioce

1694511176_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-_blejzmodesti.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - _blejzmodesti
Oglas

Anđela Jovanović je od svojih roditelja, Gagija Jovanovića i Branke Pujić, nasledila talenat za glumu. Međutim, ono što je očegledno je da je lepotu "ukrala" od majke.

NJih dve uživaju zajedno na odmoru, gde se odlično provode. Kako bi podelila nezaboravne trenutke, Anđela je na svoj Instagram profil okačila nekoliko fotografija sa Brankom.

NJih sve nose neodoljive šešire od trske. Branka je imala plavu haljinicu sa belim cvetićima, a Anđela je bila u žutom kupaćem za zanimljivim printom. Pratioci su bili oduševljeni fotografijama i komentarisali su kako ne mogu da se opredele koja od njih sve je lepša.

 

Anđela je ostavila jako dirljivu poruku u opisu slike.

- Srećna što je jedna Branka htela da rodi baš mene!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas