Oglas
· · Komentari: 0

SVEČANO u porodici Grujić- Gobeljić: Katarina Grujić objavom čestitala svima koji danas SLAVE (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić danas proslavlja Svetog Jovana

1674205469_Foto-PrintscreenInstagram---katarinagrujic.doll.jpg
Photo: Instagram printscreen/ katarinagrujic.doll
Oglas

Katarina Grujić je prethodnih godina, proslavljala krsnu slavu u luksuznoj porodičnoj vili na Voždovcu, i obeležavala je u velikom krugu prijatelja. A budući da su među njenim gostima bili brojni pevači sa estrade, slavlje se uvek završavalo pesmom i trajalo je do kasno u noć.
Obzirom da je sada napravila svoju porodicu, zajedno sa fudbalerom Markom Grujićem, kako običaji nalažu po svemu sudeći ona je preuzela muževljevu slavu.

Pročitajte još: SRBIJA OBELEŽAVA JOVANJDAN: Ko sve od poznatih danas slavi Svetog Jovana

Ali, da i dalje želi da ispoštuje običaje svoje devojačke slave, pokazuje i najnovija objava koju je pevačica
podelila na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/ katarinagrujic.doll

Pročitajte još: Danas je SVETI JOVAN KRSTITELJ, jedna od najvećih krsnih slava: Ove OBIČAJE obavezno morate da ispoštujete

Naime, ona je uz sliku ikone svetog Jovana Krstitelja, uputila čestitku svima koji danas slave, uz reči:

''Srećna slava mojoj porodici Grujić i svima koji slave! Da slavite dugo u zdravlju i veselju sa svojim najmilijima!''.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas