Oglas
· · Komentari: 0

Tada nema žene koje joj pomažu: Viki Miljković otkrila kako priprema Uskrs - "Sa zadovoljstvom kuvam za svoju porodicu"

Pevačica Viki Miljković praznične dane voli da provodi kod kuće i u krugu porodice

1681463879_viki_klasa_14122022_0006.JPG
Foto: ATA images
Oglas

U domu pevačice Viki Miljković se poštuju običaji, a sada će, kao i svaka domaćica u Srbiji, tradicionalno pripremati uskšnja jaja, kao i uskršnju trpšezu u nedelju-

- Od kad znam za sebe, još od kad sam bila dete bilo je tako i ja sada tako učim moje dete i nadam se da će i oni nastaviti tu porodičnu tradiciju. Inače, ja sam neko ko mnogo voli i poštuje tradiciju i običaje. To držim i kod nas u kući, ali volim da se raspitam za tuđe i da znam kako je - sa osmehom je rekla Viki za Grand.

Pevačica je objasnila da najviše voli crvena jaja, ali interesantno joj je i da eksperimentiše:

- Donela sam neke boje iz inoststranstva jer ja to volim da isprobam, ali najviše volim da farbam crvena jaja, to prvo. I ono što je jako zdravo je lukovina, ljuspice luka se potope u toplu vodu i stoje celu noć, ta jaja su mi najslađa i to je nešto što je obavezno. Naravno, volim da ima i drugih boja, pogotovo onih svetlijih. Nekada sam crtala i pisala, stavljala travčice, a možda ću i sad - otkrila je Violeta za pmenute medije.

Viki i njena porodica poste ceo post, a kako je sa juga Srbije koji je pozant po ukusnoj hrani, pevačica priprema bogatu trpezu za nedelju.

- Mi postimo ceo post i onda jedva čekamo i radujemo se Uskrsu. Imamo ta neka tradicionalna jela koja se prave samo za Božić ili za Uskrs. Mi na jugu smo navikli da je predjelo kao glavno jelo (smeh), više vrsta sireva, suhomesnato, pite, gibanice, salate, kajmak, sir. Ali nam posle predjela treba pauza da bi nastavili dalje. Naravno, domaća supa je tu i mi Nišlije volimo da napunimo paprike, pa zatim meso, pasta. Ma kod mene to traje ceo dan, od deset ujutru do sedam uveče - ispričala je sa širokim osmehom.

- Tada nemam žene koje mi inače pomažu, svako je u svojoj kući. Ja sa zadovoljstvom kuvam za svoju porodicu i prijatelje- priznala je članica žirija „Zvezda Granda“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas