· · Komentari: 0
OTKRIVENO

Tajna Noletovog trenera čuvana 25 godina: Kako je serija "Prijatelji" uticala na ljubavni život Gorana Ivaniševića! (FOTO/VIDEO)

Posle 25 godina otkriven je veoma zanimljiv početak jedne ljubavne priče.

1617377936_Goran-Ivanisevic.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / goranivanisevicofficial

Čak ni najveći fanovi serije "Prijatelji" verovatno ne znaju da se u drugoj epizodi treće sezone, pod nazivom "The One When No One's Ready", nalazi i lice svetski proslavljene manekenke Tatjane Dragović.

Naime, u ovoj epizodi, Čendler koga igra Metju Peri, u ruci drži časopis Cosmopolitan, čiju naslovnicu krasi ova manekenka.

Foto: printskrin / You Tube / Favorite Videos

Upravo zbog te naslovnice, kako se puno puta pisalo i prenosilo, Goran Ivanišević se i zainteresovao za tada njemu nepoznatu, prelepu manekenku.

Pročitajte još: "Pristalica sam estetskih korekcija, ali samo kada su u meri": Aleksandra Prijović važi za pravu LEPOTICU, a priznala je da je radila na IZGLEDU (FOTO)

Goran, koji je danas trener najboljeg tenisera sveta Novkaa Đokovića, učinio je sve što je bilo u njegovoj moći da dođe do njenog broja i stupi s njom u kontakt.

Pročitajte još: Ružno pače iz kultne serije 90tih postala je prava LEPOTICA i očekuje ŠESTO DETE (FOTO)

Ni Tatjana nije ostala imuna na čari markantnog sportiste, a dugogodišnju ljubavnu vezu krunisali su i brakom i postali roditelji dvoje dece, Amber Marije i Emanuela.

Pročitajte još: Da li ste ih PREPOZNALI? TUTNJILI su muzičkom scenom devedesetih, a njihove "GAĆE" ostale su neprevaziđene (FOTO/VIDEO)

Brak između Tatjane i Gorana okončan je pre sedam godina, ali ostali su u dobrim odnosima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.