Oglas
· · Komentari: 0

Tamara Milutinović se oglasila nakon bajkovitog venčanja: "Nisam ovako zamišljala svojih 30"

Tamara Milutinović je pre nekoliko nedelja rekla čuveno "da" fudbaleru Darku Jevtiću

1683876818_grand_specijal_03052023_0018.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Tamara Milutinović od početka ove godine ima mnogo razloga za sreću. U isto vreme, kada je ona odlučila da napravi iznenađenje sadašnjem suprugu, Darku Jevtiću, za rođendan, on je odlučio da je zaprosi. Nakon romantične prosidbe, nekoliko meseci kasnije organizovali su venčanje za pamćenje na dan Tamarinog rođendana.

Par je tada otkrio još lepše vesti - postaće roditelji za nekoliko meseci, a na dan venčanja su, okruženi porodicom i najbližim prijateljima, otkrili da je u pitanju devojčica.

Tamara je sada sabrala utiske i otkrila koliko je zahvalna na svemu što joj se dogodilo u poslednje vreme:

– Nisam ovako zamišljala svojih 30. A onda naletiš na osobu koju si čekao celog života, maštao o njoj i okrene ti svet naopačke, upotpuni svaki delić tebe i ne skida ti osmeh sa lica, već se bori da je uvek tu. Samo neka nam traje sve ovo, osmehu moj– napisala je Tamara u opisu fotografija sa romantičnog venčanja.

Pevačica je nedavno objasnila i zbog čega je odlučila da ipak sakrije od javnosti da je trudna:

-Krila sam i trudnoću, slobodno sada mogu da kažem da sam u šestom mesecu. Vrlo dobro znam šta može da se piše i šta se sve izvuče iz konteksta, prosto mi to nije bilo potrebno. Želela sam neki mir, stvarno se zahvaljujem svim medijima koji su ispoštovali naš dan, zahvalna sam stvarno na tome i odužiću se nekom drugom prilikom – rekla je za Grand.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas