Oglas
· · Komentari: 0
PODRŠKA

Tanja Savić živi sa rođenom sestrom: Mnogi kažu da Biljana NEVEROVATNO LIČI na pevačicu (FOTO)

Niko kao sestra. Tanja i Biljana se uvek drže zajedno.

1642669411_pjimage---2022-01-20T100306.050.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/tanja_savic_private
Oglas

Pevačica Tanja Savić ne krije da joj je rođena sestra Biljana najveći oslonac i podrška, iako se ne često ne pojavljuju zajedno.

Biljana je izabrala miran život, daleko od javnosti, a odnedavno i živi sa Tanjom i njenom decom u Smederevu. Pevačica je sa sestrom objavila snimak na društvenim mrežama, a mnogi su odmah prokomentarisali koliko njih dve liče.

"Moja sreća, moja radost. Moj najveći oslonac", napisala je Tanja jednom prilikom uz fotografiju na kojoj se grli sa sestrom.

Pročitajte još: Dara Bubamara postala HIT na Internetu! Fotografijom potpuno ZBUNILA fanove (FOTO)

Podsetimo, Tanja je nedavno priznala da je upravo u Biljaninom zagrljaju dočekala Novu godinu, ali i da je tom prilikom bilo suza.

"Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada. Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo", rekla je Tanja tom prilikom.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas