Oglas
· · Komentari: 0

"Tara je talentovana za muziku": Rasta otvoreno o naslednici - "Mi smo joj dali slobodu, o svemu ima svoje mišljenje"

Reper je otkrio šta smatra najbitnijim u vaspitanju ćerke

1690267861_boxing_02042023_0010.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Reper Stefan Đurić Rasta radi punom parom ovog leta. Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde mnoge njegove kolege pune klubove na primorju, a on tvrdi da između njih nema konkurencije:

- Pa vidi, nema tu konkurencije u tom nekom smislu. Mi smo svi neki taj new wave i kod nas je onako sad više bitnije da što više mi nastupamo i da se taj pravac kao pravac širi i da opstane, tako da nema tu konkurencije - počeo je priču za "Kurir", pa dodao da voli decu i da ih ujedno smatra najboljim kritičarima:

- Ja generalno volim ljude, volim decu i meni su deca glavni sud. Oni su nekako bez predrasuda. Uvek su mi deca test za nešto što radim, da to treba da bude komercijalno i da prođe. I zaista sam srećan zbog toga, jer oni su neko zbog koga punim i hale velike i radim te ogromne koncerte.

Retko govori o svom privatnom životu, ali je ipak otkrio kako vaspitava naslednicu:

- Mi smo njoj dali potpunu slobodu i ona prosto o svemu ima svoje mišljenja i to je nešto u stvari najbitnije, jer to je moja ideologija. Tako da ima ona svoju kritiku uvek, međutim ona zaista onako voli to što ja radim i ceni, tako da tu imam sreću - ispričao je.

Tara ima talenta za muziku, ali ne krije da ga to ujedno i plaši:

- Pa iskreno jeste. Veoma. To me pomalo plaši. Mislim, šalim se. Ako to bude želela da radi ja ću biti tu najveća podrška. Ali zaista mislim da je ovaj posao kad su u pitanju žene zaista težak. Posebno je teže nego kad su muškarci u pitanju. I na tim nekim emotivnim planovima i na tim nekim prosto psiho-fizičkim planovima - zaključio je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas