· · Komentari: 0

Teodora Džehverović objavila PORUKE sa Nejmarom: Svetski poznati FUDBALER bacio oko na našu pevačicu?

Teodora Džehverović privukla Nejmarovu pažnju

1672566086_54565_24789-teodora-2454092020-0002-ig-1_f.jpg
Foto: Ataimages.rs, Profimedia

Pevačica Teodora Džehverović danas je objavila fotografiju razgovora sa čuvenim fudbalerom Nejmarom.

Teodora Džehverović važi za jednu od najpoznatijih ali i najatraktivnijih mladih pevačica sa domaće javne scene, na koju mnogi muškarci nisu imuni.

NJen atraktivan izgled očarao je i mnoge pa i najpoznatijeg fudbalera na svetu.

Pročitajte još: Dvejn Džonson Rok: Snagator koji je dozvolio ćerki da ga NAŠMINKA ZA PRAZNIKE (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram - teodoradžehverovic

Ono što je sve šokiralo, pa i samu pevačicu, jeste poruka koju je dobila od slavnog fudbalera Nejmara, koji joj je poslao emotikon "aplauz".

- Srećna Nova godina svima! Idem da padnem u nesvest - napisala je DŽehverovićeva uz objavu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.