Oglas
· · Komentari: 0

TRINAEST GODINA I ČETIRI MESECA SE NISU VIDELI: Lauševićev susret sa majkom nikog ne ostavlja ravnodušnim

Jedan od naših najpopularnijih glumaca, Žarko Laušević, preminuo je juče posle kratke i teške bolesti.

1700125360_421426_lausevic-8-_f.jpg
Foto: Arhiva
Oglas

Kroz njegovu knjigu „Sve prođe, pa i doživotna”, čitaoci su mogli da zaključe Žarkovu veliku vezanost za porodicu. Jednom prilikom otkrio je kakve uspomene čuva na svog oca.

– Bio je visokomoralna ličnost i tih čovek. Živeo je po zakone hrišćanske pravičnosti i nikad se nije ljutio na život. Trudio se da ne pokazuje emocije – rekao je između ostalog Laušević, a zatim je pričao i o svojoj majci:

– Majka je uvek bila presrećna kad smo svi na okupu, a poput oca zabrinuta kad god to nismo. I uvek je računala vreme koliko se nismo videli. Već je bila ozbiljno bolesna kad su je pripremali na susret sa mnom, 2013, posle mnogo godina. Nisu mogli, mislili su, računati na neku racionalnu reakciju od nje. Više usputno su je pitali: „Koliko ono ima da nijesi videla Žarka? ’Zove, bogami, svaki dan.’ A koliko ima da ga nijesi viđela??, upitaše glasnije. ’Ima, bogami, dosta…’ Malo je poćutala, da dodala: ’Trinaest godina i četiri meseca.’” Naravno da su svi oko nje ostali šokirani jer su bili uvereni da tako suvišnu informaciju nikad više od nje ne bi mogli dobiti, kad je usledio novi šok, pošto je dodala: „I dva dana”. Računica je bila do u dan tačna.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas