Oglas
· · Komentari: 0

"Trudim se da promenim neke životne navike": Aca Lukas o problemima sa zdravljem i hitnoj hospitalizaciji - "Neću ići u krajnost"

Pevač je otkrio kako se sada oseća i šta želi da promeni u svom životu

1665560330_aca_lukas_03062022_0063.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Nedavno je u medijima ođeknula vest da je Aca Lukas završio u bolnici. Naime, pevač je hitno hospitalizovan nakon što je osetio jake bolove u stomaku koji nisu prestajali.

Ubrzo je pušten iz Kliničkog centra, a folker je sada otkrio kako se oseća i kakve je probleme imao.

"Dobro sam, stvarno sam dobro. Došlo je do prevelikog opterećenja organizma i sada mi treba jedan mini-odmor", otkrio je on za "Alo".

Kako je zbog istih problema završio u bolnici pre nekoliko meseci, novinari pomenutog medija pitali su ga da li planira da uspori tempo, na šta je odgovorio da želi da posveti pažnju svom zdravlju:

- Usporio sam, ali očigledno ne dovoljno. Trudim se da promenim neke svoje životne navike, ali ću u narednom periodu dodatno posvetiti pažnju svom zdravlju da više ne bih dolazio u ovakve situacije.

Pročitajte još: Boru Drljaču zaboravili prijatelji: Bio je teško bolestan, supruga mu se ubila, a ovo mu je bila poslednja želja

Otkrio je da razlog njegovih zdravstvenih problema nije preterivanje u alkoholu, ali da želi da promeni neke navike:

-Nisam preterivao sa alkoholom, u pitanju su bile male količine, koje uglavnom popijem uveče kada radim, ali ništa epohalno. Dobro sam zaista, ako neko pita, daleko sam od ciroze jetre. No, očigledno je da moram da promenim neke životne navike, a tu je, naravno, i redukcija ishrane. Neću sigurno ići u krajnost da jedem biljke i travke, ali ću povesti računa.

Na pitanje da li se u takvim situacijama zabrine za zdravlje, odgovara:

- Svaki normalan čovek se zabrine, ali neću od toga da pravim dramu, zaključio je za "Alo".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas