Oglas
· · Komentari: 0

TUGA: Legendarni muzičar preminuo u 57. godini

Još jedna muzička zvezda napustila nas je prerano

1645603898_smrt.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Mark Lanegan, legendarni rok muzičar, preminuo je u 57. godini, a vest o njegovoj smrti potvrđena je na njegovom zvaničnom Tviter nalogu.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta pozitivna na korona virus: Palata saopštila kako se oseća

- Naš voljeni prijatelj Mark Lanegan preminuo je jutros u svom domu u Kilarniju, u Irskoj. Omiljeni pevač, tekstopisac, pisac i muzičar imao je 57 godina, a iza sebe je ostavio suprugu Šeli. U ovom trenutku nema drugih informacija, i molimo Vas da poštujete porodičnu privatnost - stoji u objavi.

 

Nekadašnji frontmen benda "Screaming Trees" i jedan od najomiljenijih muzičara, nekoliko puta je nastupio i u Beogradu: 2012, 2013, 2015. i 2017. godine u Domu omladine, gde je svaki put sala bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Sarađivao je sa brojnim legendama rok scene, poput bendova: Nirvana, Queens of the Stone Age, Greg Dulli, Isobel Campbell, Duke Garwood, Melissa Auf der Maur, Martina Topley Bird, Creature with the Atom Brain, Bomb the Bass, Soulsavers, Mad Season, Moby, i drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas