Oglas
· · Komentari: 0

Tužna sudbina mlade glumice i pevačice : Nekada živela u RASKOŠU I BOGATSVU a sada kao BESKUĆNIK

Čuvena pevačica Hana Spirit završila je kao beskućnica, a danas se grčevito bori da vrati staru slavu i bogatstvo.

1716804410_profimedia-0191056605.jpg
Photo:Profimedia
Oglas

Bivša zvezda S Cluba 7, Hana Spirit promenila je život iz korena. Naime, od žene koja je imala sve i kupala se u milionima, došla je do beskućnice kada je sa porodicom izbačena iz stana na ulicu.

Nakon što im je bivši stanodavac rekao da imaju samo dva dana da pronađu novi dom, što im nije ostavilo dovoljno vremena da se snađu, familija je išla od jednog do drugog doma - Našem je stanodavcu hitno trebao novac pa je sve brzo prodao - izjavila je Hana.

- Svi misle da mi moramo biti milioneri, ali nažalost to nije istina. U to vreme smo uživali, dok smo bili slavni, šta je bilo, bilo je - komentarisala je Hana.

I njen je kolega je imao finansijske poteškoće. Naime, 2018. Pol Katermol, još jedan član S Cluba 7, prodao je svoju Brit nagradu za oko 75.000 evra, nakon što je izjavio da treba nečim platiti račune.

Britanski mediji su pisali da je Spirit u vreme dok je bend bio na vrhuncu, zarađivala oko 170.000 evra godišnje. Bio je to kraj devedesetih i početak novog milenijuma. Nakon što se bend raspao, Spirit je počela da se bavi glumom, dobivši ulogu u ITV drami Primeval 2007., a nekoliko godina kasnije nastupala je na Vest Endu.

Međutim, bolest ju je prikovala za krevet, a kafić koji je nejn muž držao je propao, a oni su bankrotirali.

U pokušaju da poboljša svoje finansije nakon godinu dana nestabilnosti - uključujući kratak boravak u kojem je bila beskućnica - Hana objavljuje autobiografiju, ali je hrabrim potezom pomerila datum izlaska tako da se poklopi sa početkom ponovnog okupljanja S Cluba.

Still 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas