· · Komentari: 0
SCENA

MAESTRALNO! Zvezdi Granda stajling za nastup osmislio OTAC SVEŠTENIK: Umesto prstiju, zapaljene sveće! (FOTO)

Marija Gruevska, finalistkinja ovogodišnjeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda i ovoga puta iznenadila je svojim stajlingom.

1624637088_zg.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Marija Gruevska, takmičarka iz Makedonije koja se plasirala u finale, tokom svog sinoćnjeg nastupa iznenadila je žiri, kao i publiku kostimima i scenskim nastupom.

Prvu pesmu koju je otpevala bila je Adilova balada „Veruj u nas“ tokom koje je bila u kostimu sa svećama na rukama i ramenima.

Pročitajte još: ZVEZDE GRANDA: Oni su se plasirali u FINALE takmičenja! (FOTO/VIDEO)

Sveće na rukama bile su upaljene tokom celog izvođenja.

Lepa Makedonka je otkrila da nastupe, koji su i te kako zapaženi, osmišljava njen otac, koji je sveštenik.

„Marija, nisam te baš najbolje razumela ono što si rekla, ovo tvoj tata osmišljava? Znači ceo ovaj koncept je osmislio tvoj otac… Pa jasno je da ovo nema veze sa tvojim mentorom nego sa tobom i tvojim tatom“, rekla je Karleuša.

„Moram da dodam da je moj mentor jagodica na torti“, dodala je Marija, kojoj je inače mentor Aleksandar Milić Mili.

„Da li je tvoj tata muzičar?“, pitala je Ana.

„Sveštenik…“, odgovorila je Marija.

„On je moderan sveštenik“, rekao je Bosanac.

Marija je privukla veliku pažnju publike i svojim drugim nastupom kada se na izvođenju pesme "Ostaću slobodan" pojavila u kostimu Kipa slobode.

Marija Gruevska je kandidatkinja koja se tokom celog takmičenja trudila da, pored pevanja, svojim stajlinzima ostavi jak utisak.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.