Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Veliki povratak Kanje Vesta: Nakon razvoda od Kim Kardašijan napravio drastičan potez (FOTO)

Kanje Vest odlučio je da nakon razvoda sa Kim Kardašijan napravi novi potez

1626849640_kanje-vest.jpg
Foto: Youtube printscreen/CThaGod
Oglas

Poznati reper, koga povezuju sa manekenkom Irinom Šajk, rešio je da se posle dve godine vrati na Instagram.

Pročitajte još: Stroga pravila: Ove stvari nikako ne smete da radite pred kraljicom Elizabetom

Reper je šokirao obožavaoce vrativši se na platformu društvenih mreža kako bi podelio deo svoje nove pesme "Dondai". Reper je takođe podelio snimke na kojima pozira sa zlatnim lancima oko vrata na kojima su se videla imena njegove dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

Uprkos razvodu i dalje na Instagramu prati samo svoju bivšu suprugu Kim Kardašijan.  Pesma "Dondi" će premijeru doživeti 23. jula.

Veza sa Irinom Šajk

Nakon razvoda od Kim Kardašijan, Kanje Vest, popularni reper je uplovio u ljubavnu romansu sa manekenkom Irinom Šajk, od koje se, kako se navodi, ne odvaja. NJih dvoje i pre braka sa starletom, bili su kako u modnoj, tako u ljubavnoj vezi. Ruska manekenka radila je za njegov brend "Yeezy" i pojavila se u njegovom muzičkom spotu iz 2010. godine za pesmu "Power".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas