· · Komentari: 0
POZNATI

Veliko slavlje u kući ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Evo kojom emotivnom porukom je saopštila LEPE VESTI (FOTO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović objavila je sinoć fotografiju sa snažnom porukom

1615039441_AP.png
Foto: InstagramScreenShot/aleksandraprijovic

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas slave drugi rođendan svom sinu jedincu, malenom Aleksandru koji danas puni dve godine.

Pročitajte još: Kako je Zlatan Ibrahimović upoznao prelepu suprugu Helenu? Za sve je kriv FERARI (FOTO)

Prijovićka je već u ponoć prva čestitala rođendan svom sinu emotivnom porukom uz njihovu prvu zajedničku fotografiju, koja je nastala tek po njegovom rođenju.


Foto: InstagramScreenShot/aleksandraprijovic

– Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom zivotu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav. Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš i da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice. Budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak, kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli – napisala je pevačica u opisu fotografije.

Pročitajte još; NEPREPOZNATLJIVA! Starija sestra Nataše Bekvalac je nekad bila CRNOKOSA

Potom su usledile i čestitke brojnih poznatih ličnosti, kao i članova porodice Živojinović i Prijović.


Foto: InstagramStoryScreenShot/aleksandraprijovic

Danas je u krugu najbliže porodice i prijatelja i proslavljen rođendan malenom Aleksandru, koji već od malih nogu voli fudbal.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.