Oglas
· · Komentari: 0

Verila se Dakota Džonson: Retko ko zna da je u vezi sa pevačem najpoznatijeg benda na svetu (FOTO)

Zvezda grupe Koldplej, Kris Martin (47), navodno je zaprosio holivudsku glumicu, Dakotu Džonson, nakon šest godina veze, piše Miror.

1709800308_profimedia-0846176493.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kris je pre Dakote bio 11 godina u braku sa Gvinet Paltrou, a kako se navodi ima njenu punu podršku kada je reč o braku sa Dakotom.

- Par se verio pre nekog vremena i držali su vesti u tajnosti. Ali sada su otvoreni u vezi sa tim u svojim krugovima. Oni su opsednuti jedno drugim od prvog dana, tako da je ovaj sledeći korak bio neizbežan. Oni ne žure sa planiranjem venčanja - rekao je izvor za Miror.

Glumica koju je šira publika upoznala u filmu "Pedeset nijansi sive" viđena je kako nosi smaragdno zeleni prsten na vereničkom prstu, ali par još uvek nije potvrdio navode.

Vest o njihovoj veridbi stiže u trenutku kada je glumica koja retko govori o vezi sa Martinom dala intervju u kojem je govorila o porodici i priznala da "stvarno želi da doživi" majčinstvo i ispričala kako se snašla u ulozi maćehe Krisovoj deci koju deli sa Gvinet.

- Volim tu decu kao da moj život zavisi od toga. Svim srcem - rekla je ona.

U drugom delu članka, dotakla se svog prijateljstva sa Paltrou (51) i napomenula da veruje da je njena izabrana porodica „jednako važna, ako ne i više“ od porodice koja joj je krvno srodna.

Džonsonova je takođe otkrila da želi sopstvenu decu.

- Došla sam do ovog mesta gde zaista želim da iskusim sve što život nudi - objasnila je glumica „50 nijansi sive“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas