· · Komentari: 0

Viktorija Bekam kakvu ne viđamo često: Pričalo se da su u svađi, a onda je čestitala snaji rođendan najspontanijom fotografijom (FOTO)

Viktorija Bekam poznata je po "ledenom osmehu", a sada je pružila priliku da je vidimo i sa druge strane

1673267183_profimedia-0734375034.jpg
Foto: Profimedia

Viktorija Bekam podelila je fotografiju sa snajom, Nikolom Pelc, kojoj je danas rođendan. Ovo je retka prilika da Viktorija javno deli spontane fotografije, pa je za mnoge ovo pravo iznenađenje.

Modna kreatorka (48) je objavila staru fotografiju sebe i Nikole, koja danas puni 28 godina.

Viktorija je odlučila da i javnim putem snaji čestita rođendan. To je uradila jednostavnom čestitkm uz "nadam se da ćeš imati divan dan".

Pročitajte još: Dragana Kosjerina prisetila se svog DETINJSTVA: Postavila fotografiju koja je podseća na MAJKU (FOTO)

Strani mediji su Viktoriju i Nikolu često spominjali u kontekstu svađe i lošeg odnosa, ali na osnovu fotografije, čini se da se majka i snajka odlično slažu. Fotografija izgleda poprilično iskreno, one sede za stolom dok uživaju u vinu i hrani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.