Oglas
· · Komentari: 0

VOLEO DVE PLAVUŠE, A OŽENIO BRINETU: Evo sa kojim lepoticama je Filip bio pre Prijovićke (FOTO)

Filip Živojinović je svojevremeno važio za velikog zavodnika.

1640000715______2565png.png
Foto: Printskrin/Instagram/aleksandraprijovic
Oglas

Filip Živojinović danas je u srećnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra, a pre nje ludo je voleo glumicu.

U javnosti je 2011. godine osvanula vest da su Filip Živojinović i Maja Mandžuka u ljubavnoj vezi. Filip je tada imao 26 godina, a glumica 3 godine više.

NJih dvoje su se prvi put javno zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, a pre toga su raskinuli sa svojim dotadašnjim partnerima. Filip je ostavio manekenku Sofiju Milošević, a Maja biznismena iz Crne Gore, i to nakon deset godina.

Pročitajte još: "Nisam znala kako da kažem mužu": Evo kako je Veljkova majka saznala da joj je sin u vezi sa Vericom

Samo nekoliko meseci od objavljivanja svoje ljubavi, par je počeo zajedno da živi u Los Anđelesu. Maja je tada radila kao producent,a Filip kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd, a svi su im predviđali svadbu. Međutim, njihova ljubav prekinula se četiri godine kasnije.

"Dok je ljubav trajala bilo nam je lepo i bili smo nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle sitnih nesuglasica. Nije se umešala nikakva treća osoba. Filipu želim sve najbolje", rekla je Maja tada.

Iako su im mnogi predviđali pomirenje, do toga nije došlo. Filip je kasnije upoznao Aleksandru Prijović sa kojom se oženio, a Maja je nastavila život na relaciji Srbija-Amerika.

Pre Prijovićke i Mandžuke, Filip je voleo još jednu plavušu. Među njegovim prvim javnosti poznatim vezama bila je ljubav sa Sofijom Milošević. Vezu su počeli 2009, a verili nakon godinu dana zabavljanja. Veridba ih nije odvela do oltara, usledio je raskid i nova ljubav u Filipovom životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas