Oglas
· · Komentari: 0

Za dlaku izbegao tragediju: Jovan Memedović bio na ivici smrti

Rizična situacija, umalo postala kobna

1660287239_jovan-memedovic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Jovan Memedović je prošao kroz najrazličitije situacije, često i veoma rizične, ali najopasnije iskušenje je doživeo na području Severnog pola.

Pročitajte još: Ovakav odgovor niko nije očekivao: Jelena Karleuša progovorila o razvodu

Snimao je emisiju "Sasvim prirodno" i vozio motorne sanke, ali je led pod njim počeo da se topi.

- Vozio sam motorne sanke po debelom ledu pola metra. To izgleda kao solidna debljina, ali se led vrlo brzo topio, a pošto je bio maj, već su se pojavljivale pukotine -  ispričao je Memedović i dodao:

- Kroz njih se pomaljalo odvratno crno more. Kad propadnete kroz led, nema povratka jer vas on propusti i sante se odmah skupe.

Prvi put  je, kaže, pogledao smrti u oči i sam sebe zapitao šta mu je to trebalo. 

- Da bi sve bilo kompletno, neko je pomenuo da je prethodne godine jedan čovek tako poginuo. Tri dana, dok sam sa dvojicom Norvežana tumarao tim prostranstvom - rekao je Memodović i dodao koju rečenicu je stalno sebi ponavljao:

- Šta ja, ludak, tu radim - pitao sam se. 

Pročitajte još: Manekenka OLJA CRNOGORAC otkriva kroz kakav PAKAO je prošla jureći vitku liniju: "Ovo doslovno može da vas UBIJE!" (FOTO)

Cilj ekspedicije je, zapravo, bio da čitavog dana, od ujutru do uveče, prate tragove belog medveda. Kako kaže, prvi put u životu mu se desilo da tako razmišlja, inače je spreman da - radi zanimljive priče - ode bilo kuda - na 50 ili 5.000 kilometara daleko od Beograda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas