Oglas
· · Komentari: 0

Za Olgom Odanović su svi MUŠKARCI uzdisali: Pogledajte kako je glumica izgledala pre 30 godina (FOTO)

Olga Odanović je važila za jednu od naših najlepših glumica

1692963887_Foto-Ataimages.rs-Olga-Odanovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Olga Odanović osvojila je srca publike u legendarnim ulogama u domaćim serijama i filmovima. Najveću popularnost donele su joj uloge Zlatane Raković u seriji "Selo gori, a baba se češlja", kao i Milijarde u "Vojnoj akademiji", a u poslednje vreme, osvojila je srce najmlađe publike ulogom Mileve u seriji "Radio Mileva". 

Malo ko pamti da se Olga pojavila u seriji "Bolji život", u epizodnoj ulozi. Tumačila je koleginicu Dragiše Gige Popadića koja za Osmi mart odlazi sa ostatkom ženskog kolektiva u Solun. Tamo se sjajno provodi, pleše i lomi tanjire, a usput se zaljubljuje u grčkog pevača.

Foto: Printskrin/ Instagram - estradni_miks

Ona glumi u Narodnom pozorištu od 2006. godine, a pre dve godine je donela odluku da se povuče u penziju čim stekle uslov i da da šansu mlađim koleginicama.

- Ja ću verovatno otići i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u ovom pozorištu, jer Narodno pozorište to zaslužuje. To ne znači da ću se odreći glume, već pre svega moja potreba i moja luka gde se ja usidrim. Ja ću ovde igrati predstave koje imam i trudiću se da dajem maksimum ono što je u mojim granicama mogućnosti - istakla je tada Olga, prenosi magazin "Glossy".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas